Opkøb af Dødsbo Herning

Opkøb af Dødsbo i Herning - Billede af Herning Kirke

Opkøb af Dødsbo Herning

Lad Jysk Opkøb hjælpe dig i Herning i en svær tid

Et dødsfald ændrer tit på tilværelsen. Ud over den helt naturlige sorg ved at miste en, er der også en masse administrativt, der skal ordnes. En af disse ting er rydning af dødsboet, og afhængig af størrelsen på ejendommen, kan det virke som en stor, uoverskuelig opgave at skulle gøre det selv.

Heldigvis er der hjælp at hente her hos Jysk Opkøb – vi klarer det med respekt og professionalisme og kan guide dig igennem opgaven med værdighed.

Lad Jysk Opkøb hjælpe med opkøb og rydning af dødsbo i Herning og omegn. Vi hjælper også i de omkringliggende byer, som Sunds, Vildbjerg, Aulum, Kibæk – i det hele taget hele Herning kommune.

Opkøb af Dødsbo i Herning
  Sådan foregår opkøb af dødsbo i Herning

  Når du tager kontakt til os, starter vi med at tage en samtale om, hvad, hvor og hvor meget, der skal ryddes. Det er vigtigt, at vi kan komme forbi og gennemgå stedet, så vi får en bedre fornemmelse for opgavens omfang. Derfor aftaler vi et tidspunkt, som passer dig, så vi kan iværksætte dette.

  Efter det indledende møde/syn, finder vi en pris. Hvis dette er i orden, sætter vi i gang med at tømme boet. Inden da kan du udpege de genstande, du ønsker at beholde, f.eks. ting af affektionsværdi eller møbler, der skal blive stående, så det ser mere hjemmeligt ud til et evt. salg.

  Du kan selvfølgelig lade alle genstande stå – de ting af værdi, du sælger til os, bliver fratrukket prisen på rydning.

  læs mere generelt om opkøb af dødsbo

  Kontakt
  close slider

   Kontakt Jysk Opkøb


   Du er altid velkommen til at ringe direkte på tlf:

   Du kan også vælge skrive en besked via nedenstående kontaktformular